Aan de slag met je zelfgekozen praktijkopdracht

Techniek Totaal Digitaal, dé complete techniekmethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Er is een keuze uit een groot aanbod van lessen. En doordat Techniek Totaal volledig digitaal is, groeit het aanbod continu.

Waarom kiezen voor Techniek Totaal Digitaal

Divers aanbod

Met keuze uit meer dan 50 praktijkopdrachten heeft iedere leerling iets te kiezen. De leerling gaat vanuit eigen interesse en affiniteit aan de slag. Op zijn of haar eigen niveau. Denk aan traditionele handvaardigheden zoals houtbewerking, of aan nieuwe technieken zoals programmeren. De opdrachten zijn heel divers.

De verschillende cursussen

Docent in de rol van coach

Door de duidelijke en herkenbare structuur kunnen de leerlingen zelf actief aan de slag. De docent heeft de handen vrij om optimaal te begeleiden en te sturen.

De ‘achterkant’ van de e-learning is bij uitstek geschikt om jou in je rol als coach te ondersteunen. In het docentendashboard kun je:

Een overzicht van de leerlingresultaten is makkelijk te exporteren.

Een vmbo-profiel kiezen: een lastige klus!

Een vmbo-profiel kiezen is voor veel leerlingen een pittige opdracht. Wat kies je, als je niet goed weet wat de beroepen inhouden?

Voor leerlingen die twijfelen welk profiel bij ze past zijn er de oriëntatiecursussen. Hiermee ervaren leerlingen vanuit de praktijk wat de bovenbouw-profielen inhouden. Ze maken kennis met het profielvak, de keuzevakken en mogelijke beroepen. Ze bekijken filmpjes, beantwoorden vragen aan de hand van theorie, maken praktijkopdrachten en doen een beroepskeuzetest.

De oriëntatiecursussen:

Demo-account Techniek Totaal Digitaal

Wil je meer zien van Techniek Totaal Digitaal? Vraag dan hier een demo-account aan. Zo maak je kennis met de online leeromgeving en de opdrachten in Techniek Totaal Digitaal.