Even voorstellen: Wil

Even voorstellen. Sinds 1 september is Wil Boven bij MK Educatie gestart als adviseur. We zijn erg blij met Wil en de schat aan ervaring die zij meebrengt. Hieronder stelt ze zich aan je voor.


Onderwijs op maat, een hoog serviceniveau en ontzorgen!

Na 21 jaar ervaring als uitgever mag ik mijn kennis en mijn persoonlijkheid gaan inzetten voor dit prachtige bedrijf: MK Educatie, mkeducatie.nl

Werken in het bevlogen team van innovatieve specialisten binnen MK Educatie is een prachtige nieuwe uitdaging voor mij.

Als dochter uit een ondernemersgezin weet ik dat de klant altijd op nummer 1 moet staan. Mijn vader zei eens: “Het is fantastisch als je de klant wat hebt verkocht, maar de uitdaging zit in het behouden van de klant”. Je altijd weten te verbinden aan de klant en er voor elkaar zijn!  Wijze woorden die altijd doorklinken in mijn werk.

Ik wil me graag blijven verbinden aan de school, de docenten en de leerling/student. Interactief met betrokken partijen kennis delen is belangrijk want onderwijs één van de belangrijkste pijlers in onze samenleving. Daar mag en moet veel meer aandacht en zorg naar uitgaan.

Onderwijs leidt mensen op zodat ze een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren aan de bouw van huizen, onze infrastructuur, mensen adviseren zodat de juiste beslissingen kunnen nemen, goede vakmensen afleveren om onze economie draaiende te houden. Er moet brood op de plank komen!

Wat past het beste bij uw school, opleiding of team? Deel jouw onderwijsvisie met mij. Ik kom graag met jou in gesprek. MK Educatie kan adviseren en ondersteunen! 

Mail me gerust en tot gauw!
wil.boven@mkeducatie.nl

Aanbevolen nieuws