Bijscholing: een leven lang leren

Bij MK Publishing vinden we het niet alleen belangrijk om het onderwijs voor jongeren te blijven ontwikkelen. Wij vinden dat iedereen zich moet kunnen blijven ontwikkelen, jong of oud! Je bent immers nooit uitgeleerd.

Samenwerking met FEDA

Branchevereniging FEDA is een belangrijk ondernemersplatform op het gebied van Aandrijf- en Automatiseringstechniek in Nederland. FEDA is één van onze partners in het LevenLangLeren-traject door technische vakkennis over te brengen aan docenten die zich bezighouden met techniek. Samen met FEDA ontwikkelen en publiceren we boeken.

Technische leergangen

In samenwerking met branchevereniging FEDA is een interessante serie Technische leergangen verschenen. Per boek wordt kennis over een specifiek onderwerp uit de hydrauliek en aandrijftechniek verzameld. Het leuke aan de leergangen is dat deze worden gemaakt met input vanuit de aangesloten bedrijven.

Als technicus in dit vakgebied kun je de boeken gebruiken om je vakkennis te vergroten of ze gebruiken als naslagwerk. Docenten kunnen de Technische leergangen inzetten in hun lessen of gebruiken om de eigen kennis van een onderwerp te vergroten.

Op de website van RB Hydraulicweb is veel aanvullende informatie te vinden bij de FEDA Technische leergangen.

Alle Technische leergangen zijn te vinden in onze webshop.

Trainingen en workshops

Wij organiseren trainingen en workshops voor docenten van diverse technische opleidingen (vo en mbo). De groep waarmee je een training of workshop volgt, bestaat altijd enkel uit docenten. Zo wordt er een veilige leeromgeving gecreëerd en kun je ook nog wat van elkaar leren

Bekijk ons volledige aanbod trainingen en workshops op de activiteiten-pagina.