Flip jij jouw scheikunde-classroom al?

Je loopt over van de ideeën voor je scheikundelessen, maar komt er maar niet aan toe… Want eerst moeten leerlingen de verplichte stof aangereikt krijgen. Daarna is er ruimte voor extra’s. Maar de ‘daarna’, die komt maar niet. Herkenbaar? Dan is flipping the classroom echt iets voor jou!

Je hebt er vast al van gehoord: leerlingen kijken thuis instructievideo’s waarin de lesstof wordt uitgelegd. NASK-Totaal, onze scheikundeleerlijn, is volledig opgezet vanuit dit flipping the classroom-principe. De leerlingen komen voorbereid naar de les, waardoor er meer ruimte is voor prikkelende practica. Leerlingen hebben meer tijd om zelf aan de slag te gaan. En theorie toe te passen en uit te proberen. Dat maakt onderwijs weer leuk en aantrekkelijk, voor de leerling en daarmee ook voor de docent!

NASK-Totaal bestaat uit enthousiaste instructievideo’s voor vmbo-tl leerjaar 3 en 4 en voor mbo. Plus werkboeken met bijbehorende opgaven en practica.

Vraag een gratis demo-inlog aan en ervaar hoe NASK-Totaal jou uitlegtijd kan besparen. Stuur je mail naar: info@mkpublishing.nl onder vermelding van ‘Demo NASK-Totaal’ en je naam, school, telefoonnummer en de gewenste demo (vmbo of mbo).

Lees hier meer over NASK-Totaal of bekijk direct de artikelen in de webshop.

Aanbevolen nieuws