Het schooljaar 2019-2020 van MK Publishing in vogelvlucht

Schooljaar 2019-2020 is een jaar dat in ons geheugen is gegrift. Corona gooide alles overhoop, maar wat hebben scholen, docenten en leerlingen laten zien hoe inventief en flexibel ze zijn! Iedereen kan met trots terugkijken nu het schooljaar (bijna) is afgerond. Ook voor MK Publishing was dit een bewogen jaar. En niet alleen vanwege de lockdown! We nemen je graag mee.

Het afgelopen jaar zagen maar liefst 148 nieuwe publicaties het levenslicht. Veel scholen wisten ons te vinden voor maatwerk: maar liefst 84 nieuwe maatwerktitels zijn voor hen samengesteld. Maatwerk van de vo-leerlijnen VT-Totaal, PIE-Totaal, D&P-Totaal en van mbo-methodes Autotechniek, Body Repair, LB2020 en Basisvaardigheden Biologie. In de vorm van folio-leermiddelen als wel digitaal materiaal. Dat betekende veel werk voor de collega’s in de productie: 12.673 lesmappen zijn handmatig ingestoken!

Ook wij hebben ons steentje kunnen bijdragen aan digitaal onderwijs in coronatijd. Ruim 2.800 leerlingen zijn in deze periode gestart met Techniek Totaal Digitaal. Daarnaast hebben we met VT-Totaal, Methode Autotechniek, Body Repair en LB2020 docent en leerling digitaal kunnen ondersteunen.

2020 is het jaar van versterking. We hebben dit jaar al 7 nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. Wist je trouwens dat MK Publishing het afgelopen jaar ook heel actief was op LinkedIn? Inmiddels hebben we 159 volgers op onze pagina. Volg jij ons al?

Het meest gelezen is de post over de benoeming van Lisette Arbeider tot nieuwe directeur. Een echt hoogtepunt voor ons dit jaar! Maar het grootste nieuws is toch de lancering van ons nieuwe merk MK Educatie. De mooie leermiddelen die je van ons gewend bent blijven, maar MK Educatie is meer! Je kunt bij ons terecht voor advies, training en de meest geschikte middelen passend bij jouw organisatie.

Wil je meer weten over MK Educatie? Neem een kijkje op de nieuwe website: www.mkeducatie.nl (check vooral ook onze Infographic en de MK Animatie!) en volg MK Educatie op LinkedIn.

Aanbevolen nieuws