Voor de opleiding autotechnieken TSO en BSO hebben wij lesmateriaal voor de 2e graad (leerjaar 3 en 4) en de 3e graad (leerjaar 5 en 6). Voor de 2e graad is er lesmateriaal beschikbaar voor leerlingen die zich willen oriënteren op autotechnieken.

Voor de 3e graad bieden wij combipakketten Autotechniek aan. Deze bevatten zowel lesstof op papier als digitale Electude-producten. Het boekenpakket is ook te bestellen exclusief de digitale producten.

Oriënteren op autotechnieken

Voor leerlingen in de 2e graad BSO die een oriëntatie willen doen op autotechnieken is lesstof uit de methode Beurtensysteem beschikbaar. Dit lesmateriaal is zeer praktijkgericht. Aan de hand van de opdrachten in het werkboek worden de leerlingen naar de theorie geleid, die nodig is om de praktijkopdrachten voldoende te kunnen afronden.

Methode Autotechniek in de praktijk

Ons lesmateriaal voor Autotechniek 3e graad BSO en TSO is opgebouwd uit modules. Per module doorloopt de student aan de hand van het thema van de module:

De toetsen maakt de student in de online leeromgeving. Als docent houd je via het leerlingvolgsysteem de vorderingen van jouw studenten gemakkelijk bij.

Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de online leeromgeving, zijn de toetsen op papier beschikbaar.

Digitale leermiddelen van Electude

De combi-pakketten Autotechniek bevatten ook toegang tot digitale leermiddelen in de online omgeving van Electude. Hierin zijn de volgende producten te vinden:

Methodesite Autotechniek

Het lesmateriaal van Autotechniek wordt ondersteund door de methodesite Autotechniek. Deze methodesite biedt toegang tot alle lesmaterialen. Het bevat:

Handboeken Beroepsvorming autotechniek

Via Diagnose Car zijn drie handboeken Beroepsvorming Autotechniek beschikbaar:

Deze handboeken zijn vanuit een samenwerking met Febiac, GOCA, TRAXIO, Car-Pass en Diagnose Car ontwikkeld door MK Publishing.

De verstrekking van de digitale toegang loopt via Diagnose Car. In de combipakketten voor TSO zijn deze documenten inbegrepen en beschikbaar gesteld in de digitale leeromgeving. Een papieren versie is via MK Publishing te bestellen tegen kostprijs.