Onze kernwaarden

Bevlogen op ons doel af
Mogelijkheden creëren
Flexibel en klantgericht
Samen groeien
Wij zijn betrokken!

Onze visie

MK Publishing streeft ernaar om inspirerend en baanbrekend onderwijs te ontwikkelen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Daarbij staan de belangen van leerlingen, docenten en de arbeidsmarkt voor ons centraal.

Lesmateriaal

Om onze visie in de praktijk te brengen, ontwikkelen we samen met onze partners toekomstgericht en inspirerend lesmateriaal. We bieden verschillende leerlijnen aan voor zowel het voortgezet onderwijs (vo) als het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Ook voor het primair onderwijs (po) zijn we een leerlijn aan het verkennen.

Daarnaast proberen we leerlingen, docenten en het bedrijfsleven écht met elkaar te verbinden, door met hen in gesprek te gaan. Daardoor ontstaat er een positieve energie binnen het onderwijs met uiteindelijk een optimaal resultaat.

Door zo te werk te gaan, willen we leerlingen een betere aansluiting te geven op een vervolgopleiding of de praktijk.

Ook ontwikkelen en publiceren wij, in samenwerking met FEDA, de Technische leergangen. Deze boeken vallen onder het LevenLangLeren-traject. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zich te kunnen blijven ontwikkelen.

De Technische leergangen zijn interessant voor technici in de hydrauliek- en aandrijftechniek, als leermiddel of naslagwerk.

“Met onze praktische, vooruitstrevende en inspirerende instelling brengen wij het onderwijs naar een ander niveau en helpen wij onze klanten echt verder.”

Workshops en trainingen

Als docent sta je er niet alleen voor, als je met MK Publishing in zee gaat. We bieden diverse trainingen en workshops aan voor docenten van verschillende technische opleidingen. Ook zijn er trainingen te volgen aansluitend bij de leerlijnen. En er zijn implementatietrajecten voor nieuwe gebruikers.

Wij ondersteunen en adviseren docenten waar dat nodig is en zijn zelfs op projectbasis beschikbaar.

Met wie werken we samen?

Om onze doelen te bereiken werken we nauw samen met scholen, docenten en bedrijven. Zo zijn wij betrokken bij het Sterk Techniekonderwijs-project in het Rijk van Nijmegen als onderwijskundig adviseur.

Bij MK Publishing zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners en auteurs. Ben jij geïnteresseerd en deel je onze visie? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij een mooie samenwerking aangaan!