Robotica met Techniek Totaal Digitaal

Techniek Totaal Digitaal is onze leerlijn voor techniek in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Met de cursussen Ozobot en Mindstorms komt ook robotica uitgebreid aan bod!

Robotica Ozobot is een eerste kennismaking met robotica en programmeren. De leerling leert hier onder andere programmeren met behulp van kleuren en commando’s en script schrijven met OzoBlockly.

Robotica Mindstorms is een uitdagende opvolger voor leerlingen die de Ozobot onder de knie hebben.

Nieuwe opdrachten Mindstorms
Onlangs zijn er nóg meer opdrachten toegevoegd aan de cursus Robotica Mindstorms! Hierin leren leerlingen een  search & rescue robot maken. Deze robot gaat zelfstandig, en op oneffen terrein op onderzoek uit.

De leerling verdiept zich in het schrijven van scripts en gaat zelfstandig aan de slag met het maken van een bewegingsmelder, een slim voertuig of een spel.

Ben jij als docent onbekend met programmeren? Ook voor beginners zijn deze cursussen Robotica goed te geven. Heb je hulp nodig, neem dan contact op met Annika Brandenburg.

Nieuwsgierig naar Techniek Totaal Digitaal? Vraag een demo-account aan bij Annika Brandenburg: a.brandenburg@mkpublishing.nl. Of klik hier voor meer informatie over Techniek Totaal Digitaal.

Aanbevolen nieuws