Ons lesmateriaal voor schooljaar 2022-2023 op een rij

Overzicht lesmateriaal van MK Educatie

Bij MK Educatie vind je verschillende leerlijnen voor het voortgezet onderwijs. In deze e-mail zetten we ons lesmateriaal voor schooljaar 2022-2023 voor jou op een rij.

  • Techniek in de onderbouw van het vo
  • Dienstverlening & Producten: tweejarig curriculum
  • Mobiliteit & Transport: doorlopende leerlijn vo – mbo
  • Vraag een inkijkexemplaar aan

Techniek in de onderbouw van het vo

Onze compleet digitale techniekmethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Met duidelijke instructiefilmpjes die leerlingen voorbereiden op de praktijkopdrachten. Dat is Techniek Totaal Digitaal.

Een digitale leeromgeving met opdrachten waaraan jouw leerlingen zelfstandig kunnen werken. Dit geeft jou de ruimte om leerlingen die het nodig hebben extra aandacht te bieden.

In Techniek Totaal Digitaal vind je opdrachten van hout- en metaalbewerking tot het programmeren van de Ozobot, mBot en Mindstorms.

> Klik hier voor meer informatie over Techniek Totaal Digitaal.

Dienstverlening & Producten: casussen uit de beroepspraktijk

D&P-Totaal biedt een uitgebreid pakket van cursussen om een gevarieerd tweejarig curriculum D&P op maat mee in te richten. Het lesmateriaal is aansprekend en lekker compact vormgegeven. En de cursussen zijn geschreven rondom een realistische casus uit de beroepspraktijk.

Elke cursus combineert de examenstof van een profielmodule D&P met een van de vmbo-keuzevakken. Benieuwd hoe dat werkt? Neem contact op met leerlijn-adviseur Saskia Pasman.

De leerlijn D&P-Totaal bevat ook vier bronnenboeken. Hierin wordt de examenstof van de profielmodules behandeld.

> Klik hier voor meer informatie over D&P-Totaal.

Mobiliteit & Transport: doorlopende leerlijn vo – mbo

Met VT-Totaal heb je een praktijkgerichte doorlopende leerlijn voor voertuigtechniek. Zowel een derdeklasser in het vmbo als een student op mbo-niveau 2 of 3 kan instappen in VT-Totaal.

Voor vmbo-profiel Mobiliteit en Transport is het lesmateriaal ingedeeld naar de profiel- en keuzevakken. Wil jij deze indeling loslaten, dan bestel je de boekjes gewoon los. Zo stel je makkelijk je eigen curriculum samen.

Wil je op jouw school de doorlopende leerlijn helemaal compleet maken? Start dan in de onderbouw van het vo met Techniek Totaal Digitaal.

> Klik hier voor meer informatie over VT-Totaal.

Vraag een inkijkexemplaar aan

Wil je materialen inzien? Dat kan! Een inkijkexemplaar vraag je eenvoudig aan via onze webshop. Ga naar het artikel naar keuze en kies: ‘Docentexemplaar aanvragen’.

Heb je vragen over onze leerlijnen of wil je een gesprek met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@mkeducatie.nl of stel je vraag telefonisch via 0318 52 42 92.

Aanbevolen nieuws