Onze nieuwste productie ‘De technieken van hybride auto’s’ is nu beschikbaar in onze shop

MK Publishing heeft een nieuw boek ontwikkeld voor onder andere studenten autotechnieken, maar ook automobilisten: ‘De technieken van hybride auto’s’.

Inspelend op de actualiteit van steeds strenger wordende milieuwetgeving, maar dan met name ook het groeiend #milieubewustzijn bij de consument, de automobilist, ontwikkelen fabrikanten alternatieve aandrijfsystemen. Dit boek is een zeer toegankelijk middel voor alle doelgroepen, om ook zonder voorkennis je te kunnen onderdompelen in de wereld van #hybride auto’s.

Een hybride auto met een verbrandingsmotor en elektrische motor, combineert de voordelen van een verbrandingsmotor en een elektrische motor en verbruikt minder brandstof. Omdat de elektromotor soms dienst doet als aandrijfmotor en soms als generator, hebben sommige fabrikanten het over “motor-generator”(MG).

Voordeel van dit nieuwe boek is dat de beschrijvingen van de verschillende hybridetechnieken worden verduidelijkt door veel mooie afbeeldingen. Een heel toegankelijk boek dus, ook voor mensen zonder voorkennis. Een mooi overzicht voor techneuten in de dagelijkse praktijk, de studenten autotechnieken en automobilisten.

Meer weten of direct bestellen? Bezoek onze shop.

Aanbevolen nieuws