Heb jij een licentie bij Techniek Totaal Digitaal? Dan kun je vanaf nu ook aan de slag met TT-Kunststof!

Weer een mooie aanvulling op de uitgebreide methode Techniek Totaal Digitaal. De nieuwe cursus TT-Kunststof bestaat uit een Oriëntatie, verdiepende theoretische modules en een 3-tal enthousiasmerende praktijkmodules.

In de theoretische modules leren leerlingen verschillende kunststoffen kennen. Van granulaat tot eindproduct, het fabricageproces van veel voorkomende producten komt uitgebreid aan bod. Ook milieu, recycling en de plasticsoep in de oceaan wordt behandeld, hele urgente onderwerpen van vandaag de dag!

Jongeren kunnen hun smartphone niet meer missen. Op de fiets is Handsfree bellen ook verplicht geworden. Hiervoor hebben wij de oplossing; de Smart-kit. Een van de mooie praktijkmodules waarbij leerlingen echt iets maken wat ze zelf kunnen gebruiken!

Techniek Totaal Digitaal blijft door ontwikkelen. Wanneer we nieuwe modules hebben brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Meer weten? Bekijk hier alles over Techniek-Totaal Digitaal of neem contact op met onze collega’s Wiedse, Margarethe of Gertjan.

Aanbevolen nieuws