MK Publishing lanceert een groot aantal nieuwe keuzevakken!

Keuzevakken bieden uitdaging! De context van een keuzevak geeft een realistische context van waaruit een leerling zijn of haar interesse kan ontdekken. Het afgelopen jaar heeft MK Publishing veel nieuwe keuzevakken ontwikkeld: meer keuze voor de leerling! De meeste keuzevakken zijn ook te bestellen in relatie tot een profielmodule van Dienstverlening & Producten.

Neem nou een automonteur of schoonheidsspecialist. Zij doen toch compleet ander werk? Of toch niet?

Bij de garage komt iemand voor een bandenwissel, maar na een gesprek kom jij erachter dat de auto ook wel wat olie en ruitenvloeistof kan gebruiken. Heb jij mooi verkocht!
De klant van de schoonheidsspecialist laat niet alleen de wenkbrauwen epileren, maar laat zich overtuigen dat een volledige gezichtsbehandeling een betere optie is.
Je ziet, de omgeving is anders, maar je doet hetzelfde: een verkoopgesprek voeren.
Er zijn dezelfde vaardigheden nodig. Deze vaardigheden vallen allemaal in het profiel D&P. En omdat iedereen later iets anders wil worden, kies je met de keuzevakken welke omgeving bij jou past.

MK Publishing ontwikkelt keuzevakken uit verschillende profielen, te weten:

  1. Media, Vormgeving & ICT (MVI)
  2. Mobiliteit & Transport (M&T)
  3. Produceren, Installeren en Energie (PIE)
  4. Dienstverlening en Producten (D&P)
  5. Bouw, Wonen en Interieur (BWI)
  6. Zorg en Welzijn (Z&W)
  7. Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR)
  8. Economie en Ondernemen (E&O)
  9. Maritiem en Techniek

MK Publishing is al jarenlang sterk in maatwerk. En dat blijft ook zo! Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen, vragen en verwachtingen te bespreken. Met elkaar kunnen we een passend en uitdagend leerarrangement samenstellen dat u en uw leerlingen aanspreekt. Heeft u interesse in een gesprek: vul dan ons contactformulier in.

Download nu ons totale aanbod op dit moment (medio juni 2020).

Per keuzevak is aangegeven of er ook een combinatie gemaakt is met een profiel: deze keuzevakken kunnen ook los worden besteld.

Aanbevolen nieuws