Gratis scheikundelessen op afstand

Met NASKT-Totaal verzorgt u gemakkelijk scheikundelessen op afstand. Flipping the classroom vormt de basis voor NASK-Totaal: leerlingen kijken thuis video’s waarin de lesstof wordt uitgelegd. De bijbehorende opgaven en practica zijn in boekvorm verkrijgbaar.
NASK-Totaal – serie chemie is tot stand gekomen in een samenwerking tussen MK Publishing en Zoet Zout Zuur.

Proef tot de zomer gratis de video’s voor scheikundelessen vmbo-tl leerjaar 3 en 4

Vraag nu een account aan voor de gratis online scheikundelessen van NASK-Totaal. Mail naar info@mkpublishing.nl onder vermelding van ‘NASK-Totaal gratis’. En vergeet uw naam, school en telefoonnummer niet te vermelden.

Wij wensen u veel plezier met het gratis abonnement.

NASK-Totaal: scheikunde voor vmbo-tl

NASK-Totaal ontwikkelen wij in samenwerking met Zoet Zout Zuur. Deze scheikundemethode bestaat uit lesmateriaal voor vmbo-tl en bevat 7 modules:

  • 4 modules voor leerjaar 3. Een greep uit de onderwerpen die worden behandeld zijn: mengen, scheiden, reacties en vergelijkingen, atoombouw en zouten.
  • 3 modules voor leerjaar 4. Een greep uit de onderwerpen die worden behandeld zijn: zuren en basen, water, metaal, aardolie.

Bekijk hier voorbeeld-video’s.

Ook voor havo, vwo en mbo

Havo en vwo
Voor havo en vwo kunt u zich via zoetzoutzuur.nl aanmelden voor gratis online scheikundelessen tot en met eind mei.

Mbo
Ook voor mbo zijn er gratis online scheikundelessen beschikbaar. Stuur een e-mail naar info@mkpublishing.nl onder vermelding van ‘NASK-Totaal gratis – mbo’.

Aanbevolen nieuws