Even voorstellen: Iris

In 2020 zijn er verschillende nieuwe collega’s bijgekomen. De komende tijd stellen we ze aan je voor!

Deze keer: Iris. Deze creatieveling is in januari bij ons begonnen. Hieronder vertelt Iris waar zij zich zoal mee bezighoudt.

Mijn naam is Iris! Sinds januari werk ik voor MK Publishing. Ik schrijf stukken en maak daarbij illustraties. Ook denk ik mee met auteurs hoe we het lesmateriaal nog toffer kunnen maken.

Na de kunstacademie, waar ik mijn docentenpapieren heb gehaald, ben ik steeds meer gaan illustreren en vormgeven. En uiteindelijk weer teruggekomen bij het onderwijs. Niet zozeer door voor de klas te staan, maar door lesmateriaal te ontwikkelen waarbij de leerling centraal staat. Als een leerling lesmateriaal oppakt waaraan ik heb (mee)gewerkt, hoop ik dat hij of zij enthousiast wordt en zin krijgt om te beginnen! Dit is natuurlijk een idealistisch streven, maar ik heb het idee dat deze persoonlijke missie enorm aansluit bij MK Publishing. En ik kan niet wachten om te zien wat we met elkaar kunnen maken!

Het bloed kruipt natuurlijk waar het niet gaan kan, dus naast het werken bij MK Publishing heb ik een mini-ontwerp studio. Waarvoor ik zowel persoonlijke illustraties maak, als opdrachten aanneem van bedrijven.

Aanbevolen nieuws